ZPÍVÁNÍ S BERANEM NA RÚDNÍKU

     Sobota 6. 6. 2020. Takové pěkné datum letos vyšlo na Zpívání s Beranem.

     Až do poslední chvíle nebylo jité, esli vůbec to zpívání bude nebo né. Opatření kvůli koronaviru sa měnilo a postupně uvolňovalo..... A tak týdeň před zpíváním sa ozval Pavel Sabáček, že zpívat sa bude, a to dokonca za každého počasí!

    Ženušky sme sa sjížďaly hned za dědinú u přejezdu za stavebninama. Tam sme sa aj rozezpívaly, nasedly na kola a šlapaly na Rúdník. Šak cesta je tam pěkná, jede sa po rovince......
     Areál salaše na Rúdníku sa pomáli zaplňoval, my sme tam dorazily před osmnáctú hodinú. Mezi samýma chlapama sme byly jediný ženský sboreček. Ale nám to nevadilo. Zazpívaly sme si s chuťú dva vstupy. Okoštovaly klobásku z berana a pivo, víno, ....poseděly a povykládaly...pozpívaly a večer sa rozjely dom.

Video přidávám od T. Vrby z You Tube. 


     Nevím, jak to ti chlapé z Vacenovic majú stým nad nama, ale asi sa dobře a poctivě modlijú, protože takové počasí, co sa v sobotu ukázalo, to néni enom tak samo od sebe!
     V pátek pršalo, zima a mračna a v sobotu nádherné počasí, teplučko, bez jedinej kapky a sluníčko svítilo a hřálo paprskama na všeckých přítomných.















Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.