Zpívání pod Náklem

Zpívání pod Náklem 25.5.2013

 

Tomečková Veronika, Gajdíková Dagmar, Blahová Ludmila, Kotásková Ladislava, Voříšková Radka, Koplíková Jana, Součková Věra ml., Kotásková Marcela, Kotásková Bohdana, Haramiová Irena, Mokrá Dana

 


Od rána pěkně pršalo. Májový déštík, jemňučký, akorát na zalétí zahrádek. Ale večer má byt program na Slavíně pod širým nebem, tož co včíl?
Naštěstí po obědě už sa mraky protrhaly, ale po déšti zostála eště velká zima. Díky moderním technológiám předpovědi počasí sme s tým počítaly a na poslední generálce sme sa domluvily, že si dáme kacabaje místo rukávec.



 A jak nám došly vhod. Pod kacabaju si možete obléct, co sa na vás vleze – thermotričko, nátělník, košelku, a podprsenku navíc (když si ju zapomene dat naspod) a nikdo si ničeho nemože všimnút,protože vidí enom navrchu tú parádu -  kacabaju.

O půl šestej u Jitky na sklepě. Jak loni. Začaly sme sa scházat, paní Rybova uvazovala zamotávky a my sme sa rozezpívaly.

V programu nás Vojta Koten popravdě uvédl na pódium a mohlo sa začat. První písničku nás doprovodil Ríša Mokrý na cimbál a dostal za to aj zaslúženú odměnu.
Dokonca aj slunéčko vylézlo  a posvítilo si eště chvílu na nás, než sa skovalo za sklepy na Slavíně.


Po celém programu sa lidé porozcházali po sklepoch, nekeří zostáli u cimbálovej muziky zpívat a aj něco málo zatancovat.
Enom škoda, že nekerých to nevlídné počasí odradilo. Ale kdo chce, ten dojde dycky.
Zasej postupně přidám video z programu, další chystám poskládané z fotek a eště časem přidám aj to poděkování cimbalistovi, tož sa možete podívat, co nám ide nejlepší.

                  fotky :  http://youtu.be/DuyD44IUAak

 

Děkovačka cimbalistovi za hudební doprovod:

http://youtu.be/U9BPW2QbRQw

 

 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.